Vysvetlenie k Výzve na predloženie cenovej ponuky k zákazke s nízkou hodnotou – prieskum trhu na predmet zákazky: Stravné poukážky
Vysvetlenie k Výzve na predloženie cenovej ponuky k zákazke s nízkou hodnotou – prieskum trhu na predmet zákazky: Stravné poukážky
Týmto si OZ Sirôtka ako obstarávateľ podľa par. 7 zákona o verejnom obstarávaní dovoľuje upozorniť na technický nedostatok vo Výzve na predloženie cenovej ponuky k zákazke s nízkou hodnotou: Stravné poukážky zverejnenej dňa 14. 09. 2012.
V bode 11. Kritéria hodnotenia, pri hodnotení kritéria č. 2 bolo technikou spôsobené, že pri definovaní vzorca „najvyšší počet reštauračných zariadení podávajúcich teplú stravu v mieste realizácie projektu“ sa namiesto pᵢ a pᵥ vytvorili štvorčeky. V nasledujúcom texte je kritérium č. 2 uvedený správne.
„Pri hodnotení kritéria č. 2 sa bude vychádzať z najvyššieho počtu reštauračných zariadení podávajúcich teplú stravu v mieste realizácie projektu – Bačkov spolu. Maximálny počet bodov sa pridelí uchádzačovi s najvyšším počtom reštauračných zariadení. Ostatným uchádzačom sa pridelí počet bodov podľa nasledovného vzorca:
p = (pᵢ /pᵥ) x 10
kde: p – počet bodov vypočítaných pre kritérium počet reštauračných zariadení
pᵢ – počty reštauračných zariadení ponúkané jednotlivými uchádzačmi
pᵥ – najvyšší ponúknutý počet reštauračných zariadení
Takto vypočítané body sa budú zaokrúhľovať na dve desatinné miesta t.j. nadol, ak je tretie desatinné číslo menšie ako 5; nahor, ak je tretie desatinné číslo rovné alebo väčšie ako 5.“
Ďakujeme za pochopenie.
V Hrani, 14. 09. 2012
Justína Hajašová
riaditeľka