Vysvetlenie k Výzve na predloženie cenovej ponuky k zákazke s nízkou hodnotou – prieskum trhu na predmet zákazky: Stravné poukážky

14.09.2012 16:01

Vysvetlenie k Výzve na predloženie cenovej ponuky k zákazke s nízkou hodnotou – prieskum trhu na predmet zákazky: Stravné poukážky

 

Týmto si OZ Sirôtka ako obstarávateľ podľa par. 7 zákona o verejnom obstarávaní dovoľuje upozorniť na technický nedostatok vo Výzve na predloženie cenovej ponuky k zákazke s nízkou hodnotou: Stravné poukážky zverejnenej dňa 14. 09. 2012.

 

V bode 11. Kritéria hodnotenia, pri hodnotení kritéria č. 2 bolo technikou spôsobené, že pri definovaní vzorca  „najvyšší počet reštauračných zariadení podávajúcich teplú stravu v mieste realizácie projektu“ sa namiesto pᵢ a pᵥ vytvorili štvorčeky. V nasledujúcom texte je kritérium č. 2 uvedený správne.

 

„Pri hodnotení kritéria č. 2 sa bude vychádzať z najvyššieho počtu reštauračných zariadení podávajúcich teplú stravu v mieste realizácie projektu – Bačkov spolu. Maximálny počet bodov sa pridelí uchádzačovi s najvyšším počtom reštauračných zariadení. Ostatným uchádzačom sa pridelí počet bodov podľa nasledovného vzorca:

 

p = (pᵢ /pᵥ) x 10

 

kde:     p           počet bodov vypočítaných pre kritérium počet reštauračných zariadení

            pᵢ          počty reštauračných zariadení ponúkané jednotlivými uchádzačmi

pᵥ          najvyšší ponúknutý počet reštauračných zariadení          

 

Takto vypočítané body sa budú zaokrúhľovať na dve desatinné miesta t.j. nadol, ak je tretie desatinné číslo menšie ako 5; nahor, ak je tretie desatinné číslo rovné alebo väčšie ako 5.“

 

Ďakujeme za pochopenie.

 

V Hrani, 14. 09. 2012

 

                                                                                                                                           Justína Hajašová

                                                                                                                                                                                                  riaditeľka